Novi Sad
12.07.2013.
08:19 > 08:28
Evropski dan komšija biće proslavljen sutra u Zmaj Jovinoj ulici, gde će sugrađani moći da uživaju u kulturno-umetničkom programu od 16 do 22 časa.
  • Vidoje

    14.07.2013 12:08
    Privatan posao i Ljotic u Kulturnom centru
    Interesantno je da je Praznik komšija, inače lep i pažnje vredan društveni dogadjaj, ranijih godina bio privatni projekat sadašnjeg direktora Kulturnog centra koji ga je sprovodio ispred Centra za savremenu edukaciju što se da videti i na You tube http://www.youtube.com/watch?v=y-fgVsZrN6g&list=PLuy-ldC1mvrpFveCfylIjdvU-Llm9jksm&index=39 , pa mu nekako dodje da on sada našim parama finansira svoje privatne sklonosti. Još interesantnije je ko je trenutni suorganizator. Udruženje građana ZaDrugaMoba je registrovano za aktivnosti u oblasti obrazovanja i edukacije a zastupa je jedna veoma mlada osoba (20 godina). Ne slučajno, već svojim imenom (Nomen est omen) jasno označava ideološki koncept kome se klanja. Čak i krajnje površni poznavaoci dela Dimitrija Ljotića znaju da je on neprestano isticao da su "zadruga i moba" za njega najprihvatljiviji oblik udruživanja u Srba. Priznajem da je i meni lično ovo veoma interesantno ali mislim da je red da javnost zna s kim ima posla kada se već troše budžetske pare.
  • Duda

    12.07.2013 09:46
    -
    komšije u Novom Sadu su katastrofa. Neki ne znaju ni pristojno da se jave na hodniku.
  • Komshija

    12.07.2013 09:31
    Praznik
    Vidimo se tamo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna